Deze website maakt gebruik van cookies.Meer informatieMelding niet meer tonen
Onze vestigingen
Amsterdam
020-4084010
s-Hertogenbosch
073-7511716
Utrecht
030-6701570
Zoetermeer
079-3631680

Werken voor de beste serviceorganisatie in wording

ISS vacatures voor Staf & Management

Onder andere voor banen in finance, accountmanagement, HR, sales, procurement, business development

Voor professionals in management development

Specialist in accountmanagement of business development?

ISS is in 1901 opgericht in Kopenhagen en is uitgegroeid tot één van 's werelds toonaangevende facility services organisaties met een omzet van bijna DKK 79.5 miljard in 2015. Het geheim van het succes ligt in de manier waarop we onze oplossingen aanpassen aan de behoeften van de klant, hoe we de risico's beheren en hoe ons betrokken team van meer dan 510.000 medewerkers de power of the human touch toevoegt in alles wat zij doet. 

ISS als werkgever

Mensen doen ertoe bij ISS. Zij zijn de reden dat we constant de beste diensten kunnen leveren aan onze klanten en dat we ieder jaar kunnen blijven groeien. Bij ISS zult u een werkomgeving ontdekken waar iedereen kan bloeien.
ISS behandelt mensen met respect, biedt werk via onze cultuurwaarden en moedigt iedereen aan hun talenten te realiseren.
Er zijn enorm veel mogelijkheden binnen ISS voor enthousiaste en betrokken mensen. ISS heeft ontwikkelprogramma’s voor iedereen, van een introductietraining tot een op maat gemaakt managementprogramma. En met de Leadership Principles die actie, innovatie en respect omvatten, helpen wij je iedere dag om je persoonlijke groei te realiseren.
Daarom geloven wij dat ISS een fantastische plek is om te werken. Of je nu aan het begin van je carriere staat of dat je verder wilt groeien in een branche die zich enorm snel ontwikkelt.

Ontmoet onze recruiter
Charlotte Capel
Vestiging:ISS Facility Services | Rijnzathe 8 | 3454 PV | De Meern
06 20 53 33 38