Op de hoogte blijven van HR?
Ontvang elke twee weken onze HRMonitor nieuwsbrief.

Wat maakt jouw organisatie uniek?

Bereik én overtuig je doelgroep

Met een sterk werkgeversmerk vind en bind je makkelijker talent. Wij helpen je bij het positioneren én profileren van je bedrijf. Hiervoor hebben wij eigen marketeers in huis en werken wij nauw samen met ons unieke HRMarketing-netwerk. Want een krappe arbeidsmarkt vraagt om slimme marketing en de inzet van data en tools.

Onderscheid je op de arbeidsmarkt

Employer branding is de basis van een succesvolle recruitmentstrategie. Compagnon helpt jouw organisatie om zich te positioneren als onweerstaanbare werkgever. Daarvoor onderzoeken we in de eerste plaats wat jou onderscheidt op de arbeidsmarkt. Ook brengen onze recruiters of het RPO-team de eisen en wensen van je doelgroep in kaart. Zo komen we tot een heldere employee value proposition (EVP), een overtuigende en eerlijke belofte richting de arbeidsmarkt.`

Kennis van marketing, data en de nieuwste tools

Een effectieve campagne via social media, jobboards en je eigen website begint met een gedegen analyse. Om in de huidige arbeidsmarkt je doelgroep te bereiken, is kennis nodig van marketing, ICT, data en tools. Onze recruiters zijn dan ook steeds meer ‘digital recruitment marketeers’ en hebben de Black Belt in online recruitment.

Daarnaast heeft ons eigen Recruitment Tech Team tientallen tools getest, geselecteerd en geïmplementeerd, en blijft continu innoveren.

Onze oplossingen voor jouw wervingsvraagstuk

Job page of career site plus campagne

Van een intensieve jobmarketingcampagne tot een splinternieuwe werken-bij-site die te koppelen is aan vrijwel elk ATS. Wij bieden verschillende oplossingen. Welke het beste past bij jouw organisatie en wervingsvraagstuk? Dat bepalen we natuurlijk samen.
Job marketing campagne
 • Doelgroepanalyse
 • Landingspagina via jouwnaam.recruiting.nl
 • Fotografie en video op locatie
 • Sollicitaties of leads met slim respons management
 • Managed campagne via social media en Indeed
Werken-bij-site plus campagne
 • Doelgroepanalyse
 • Werken-bij-site op maat met eigen domeinnaam
 • Fotografie en video op locatie
 • Sollicitaties gekoppeld aan een ATS 
 • Recruitmentcampagne via social media en Indeed
Employer branding op maat
 • Doelgroepanalyse
 • Ontwikkeling van het employer brand
 • Werken-bij-site met ATS-koppeling
 • Fotografie en video op locatie
 • Recruitmentcampagne via social media 

Het netwerk voor HRMarketing

HR en marketing raken elkaar steeds vaker. Bij employer branding, job marketing, interne communicatie, zelfs bij outplacement. Voor succesvol HR is kennis van marketing tegenwoordig eigenlijk een voorwaarde. Maar ook marketing bestaat weer uit vele disciplines. Van (arbeids)marktonderzoek via online strategie tot en met rapportagetools. Geen organisatie heeft al deze kennis in eigen huis. Alleen een al samenwerkend netwerk omvat het geheel. Zodat de klant alle knowhow beschikbaar krijgt via één kanaal. Dit 'ecosysteem' bestaat gelukkig al: HRMarketing.com      

Voorbeelden uit de praktijk

Onze recruiters werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Bekijk hier enkele voorbeelden van recruitment campagnes.
Chubb
Voor Chubb Fire & Security heeft Compagnon een landingspagina ontwikkeld in combinatie met social media campagnes voor verschillende servicetechnici. Toen dit succesvol bleek is er een werken-bij site opgezet gekoppeld aan een recruitmentsysteem.
Zorgwaard

Voor Zorgwaard heeft Compagnon social media campagnes opgezet voor verpleegkundigen en helpenden. Geïnteresseerden werden naar maatwerk landingspagina's geleid. Solliciteren was laagdrempelig en een recruiter van Compagnon volgde reacties direct op. 

Hilverzorg
Bij Hilverzorg heeft Compagnon in samenwerking met Talmark een werken-bij-site ontwikkeld die aansluit bij de wensen van de kandidaat en klant. Uitgangspunt was eenvoudig vinden van en solliciteren op de juiste vacature en een professionele opvolging vanuit een recruitmentsysteem. 


Welkom bij Compagnon

Hetty Moll
Hetty Moll Directeur Compagnon