Op de hoogte blijven van HR?
Ontvang elke twee weken onze HRMonitor nieuwsbrief.

Je volledige recruitmentproces in goede handen

GEEF MET RPO JE WERVING EEN DUURZAME BOOST

Je hebt in korte tijd veel mensen nodig, bent op zoek naar een moeilijk te werven doelgroep of hebt een doorlopende wervingsvraag. Of er is te weinig tijd, capaciteit en expertise op het gebied van HR en recruitment. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor recruitment process outsourcing (RPO): het volledig uitbesteden van de processen.

Outsourcing? Co-sourcing!

De succesfactor van RPO via Compagnon? Een partnership gebaseerd op heldere afspraken die we vastleggen in een service level agreement (SLA). We zoeken uit wat jouw organisatie nodig heeft en stellen samen een plan van aanpak en budget vast.

Voorbeeld uit de praktijk

Professioneel team en geïntegreerde technieken

Ons recruitmentteam integreert in je organisatie. Zo blijven de lijnen kort en verloopt de communicatie direct met de juiste mensen. Natuurlijk zetten we de nieuwste tools en technieken in: we sturen op data met realtime dashboards en bouwen aan talentpools. Vanuit Compagnon houdt onze manager een vinger aan de pols, onder meer door het team en de processen aan te sturen.

Compagnon staat aan de wieg van RPO

Wist je dat wij in 2003 als eerste recruitmentspecialist in Nederland RPO introduceerden? Onze processen zijn ISO-gecertificeerd en we onderzoeken voortdurend de tevredenheid van opdrachtgevers en kandidaten. Als dé RPO-partner zorgen wij voor het juiste talent op de juiste plek.

Compagnon behoort tot de top 10 RPO-specialisten van Europa. 

Wist je dat onze relatiegerichte werkwijze ook veel weerklank vindt binnen de publieke sector?

Bekijk hier meer of neem direct contact op met Compagnon via 079 - 3631680.

RPO Insights

Inzichten voor succesvol recruitment

Welkom bij Compagnon

Hetty Moll
Hetty Moll Directeur Compagnon